11 NOV
2023
days
:
hours
:
mins
:
secs

Povestea cursei

Subcarpati Trail Run iti propune un eveniment inedit: alergare de noapte in padurea Goruna, unde cu siguranta nu te vei plictisi.
 
O sa alergi un traseu inedit de 9 km cu 250m elevatie, din acest traseu facand parte deja celebra Prima Urcare de la Subcarpati Trail Run, atat de apreciata de alergatorii care ne-au alergat traseele. Te asiguram ca vei avea suficienta provocare pe traseu 🙂
 
Te asteptam cu drag pentru ca Subcarpati Trail Run by Night doreste sa bucure si sa aduca zambetul participantilor, prin promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos intr-un cadru inedit!

TRASEU

0 km
Cross

faqs

Subcarpati Trail Run By Night se va desfasura in padurea Goruna-Cocorastii Mislii, in Subcarpatii prahoveni.

Startul si Sosirea la Subcarpati Trail Run sunt in aceeasi locatia, anume Baza Sportiva “Stejarul” Cocorastii Mislii

Competitia are o singura proba de concurs: Traseu STR by Night 9km cu 250m elevatie

Sambata 11 Noiembrie 2023

  • 14.00 – 17.00 Ridicare Kituri pentru STR by Night
  • 17.00 – 17.20 Sedinta Tehnica si Incalzire
  • 17.30 – Start STR by Night
  • 20.30 – Premiere STR by Night

La Subcarpati Trail Run by Night este doar categoria OPEN Feminin, respectov OPEN Masculin, pentru traseul propus.

Baza Sportiva Stejaul Cocorastii Mislii este accesibila cu masina. De asemenea va exista loc de parcare unde masinile pot fi parcate.

Se va anunta ulterior daca se pot face inscrieri la fata locului, in functie de locurile dipsonibile.

DA, pe traseu vor fi prezenti fotografi, care vor asigura o amintire placuta participantiilor

Doar drumul DC133 este parte a concuruslui si acesta nu va fii inchis pe parcursul STR by Night. Acesta este slab circulat, insa rugam fiecare alergator sa ia masuri de siguranta atunci cand va ajunge pe DC133

Recenzii
Participanti

La Subcarpați trail run a fost o atmosfera foarte animata cu oameni pozitivi si fericiri ca într-o perioada asa de grea niște oameni din lumea sportului au făcut eforturi mari pentru a organiza o competiție sportiva foarte asteptata de toți alergători. Si asta a adusa multă bucurie și satisfactie pentru toată lumea. Un traseu alergabil în totalitate și forte bine marcat… voluntari bine instruiți în posturi care te încurajau și ne îndruma pe traseu. Sfatul meu este sa continuați la fel de bine cum ați făcut-o și în prima ediție unde ați făcut unul din cele mai frumoase și așteptate curse. Recomand tuturor alegătorilor sa încerce aceasta competiție și cu siguranță vor reveni.

Cristian Mosoiu

Intr-o perioada in care părea imposibil sa organizezi un concurs de alergare, Subcarpați Trail Run ne oferă o experiența de neuitat !

Atmosfera concursului a fost una minunata, încărcată de emoția reîntâlnirii între prieteni și bucuria alergării..mai ales ca,după cum știm cu toții,reveneam după o lunga perioda de pauza competițională.

Traseul a fost provocator ,presărat cu urcări și coborâri spectaculoase ,in mare parte in pădure ceea ce ne-a avantajat racorindu-ne in plină vara .Bine marcat și cu puncte de hidratare, oferindu-ne confort și siguranta . Ne-am bucurat de fiecare moment in pași de alergare .

Curaj,Organizare de excepție ,oameni buni și calzi !

Impresionata !

Cristina Catrina

M-am bucurat foarte tare că am participat la acest concurs, organizat de prieteni dragi, a fost o experienţă minunată. Subcarpati Trai Run oferă o zonă frumoasă, și un traseu perfect pentru alergare.

Organizatorii concursului, voluntarii, participantii si susținătorii au construit o atmosfera de familie.

Kit-ul de participare și premiile au fost mai mult decat decente, ședința tehnica folositoare și traseul impecabil, iar voluntarii dedicati au oferit incurajari permanente tuturor participantilor.

Raluca Chelariu

PARTENERI
ORGANIZATORI